Voetbal4u.com

Eredivisie LASTMINUTE? ‘Feyenoord-speler wil De Kuip rug toekeren op deadlinedag’

Bij Feyenoord heeft Yassine Ayoub maar weinig uitzicht op een basisplaats. Daarom wil hij vandaag nog proberen te vertrekken.

Na De Klassieker van afgelopen zondag liet hij aan VTBL weten: “Je weet maar nooit. Ik moet perspectief hebben. Als dat er niet is, moet je het elders zoeken. Ik ben geen opgever en blijf keihard werken om mezelf te laten zien. Maar als ik ergens heen kan waar ik veel speelminuten krijg, dan is het mogelijk dat ik wegga.”

Er is wel wat belangstelling voor Ayoub, maar de middenvelder wilde de geïnteresseerde clubs niet aanwijzen: “Dat ga ik niet zeggen. Ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over.” In de afgelopen zomer kwam de spelmaker transfervrij over van FC Utrecht, maar sindsdien is hij echter de vaste nummer twaalf in de selectie van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst. Feyenoord is desondanks niet heel erg happig op een transfer, omdat er te weinig tijd is om een vervanger aan te trekken.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.