Voetbal4u.com

Eredivisie Mark van Bommel heeft een duidelijke boodschap voor Ramselaar

De transferperiode is inmiddels gesloten en Bart Ramselaar speelt nog steeds bij PSV. Er was Belgische interesse voor hem maar hij koos ervoor gewoon in Eindhoven te blijven.

“Ramselaar kon nog een transfer maken, maar heeft dat donderdagavond afgesloten”, vertelt trainer Mark van Bommel aan het Eindhovens Dagblad. De middenvelder is volgens hem nog niet helemaal afgeschreven. “Het perspectief voor hem is hetzelfde als voor de andere spelers. Ik snap best dat spelers soms individueel gefrustreerd en geïrriteerd kunnen zijn, maar hij traint uitstekend en dat is ook de kracht van onze groep.”

Al met al is Van Bommel dan ook content over de transferperiode met PSV. “We wilden niemand laten vertrekken, buiten de spelers waar we intern over gesproken hebben.” Daar behoorde Ramselaar dus wel bij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.