Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund krijgt zware concurrentie voor Hakim Ziyech’

Borussia Dortmund is erg geinteresseerd in Hakim Ziyech maar er zijn meer kapers op de kust voor de smaakmaker van Ajax. Arsenal wil zich ook in de strijd gaan mengen.

De Londenaren zijn ontevreden over Mesut Özil (30), die zijn status als grootverdiener maar sporadisch waarmaakt. Voor de Duitser is een zomertransfer een logische optie en volgens ReadArsenal is Ziyech de beoogde opvolger in het Emirates Stadium.

De 25-jarige Ziyech voldoet aan de wensen van Ziyech. De international van Marokko heeft goede statistieken, bezit een goede vrije trap en past perfect in aanvallend ingestelde teams. Het medium schrijft zelfs dat de Ajacied alle kwaliteiten bezit om de missing link te zijn voor coach Unai Emery.

Arsenal heeft al geruime tijd interesse en slaat binnenkort dus mogelijk toe in Amsterdam. Het prijskaartje van 45 miljoen euro (inclusief bonussen) lijkt geen bezwaar voor de Premier League-club.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.