Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag gaat één verandering doorvoeren tegen Real Madrid’

Binnenkort staat het tweeluik in de Champions League tussen Ajax en Real Madrid op het programma. Een helse klus voor de Amsterdammers maar Erik ten Hag heeft een plannetje.

Mark van Rijswijk ziet maar één discussiepunt bij Ajax. “Wie zet je in de spitspositie? Op het middenveld en achterin ga je niets veranderen”, stelt de FOX Sports-commentator in Voetbalpraat. Leo Driessen haakt in: “De vraag is of je Sergio Ramos een tegenstander geeft om op in te duiken of je iemand opstelt die altijd weg is.”

Hans Kraay jr. kiest duidelijk voor een beweeglijke spits. “Tadic dus. Ten Hag zal toch wel op de Bayern München-tour gaan?”, aldus de voetbalanalist. Vincent Schildkamp vraagt zich af of Ten Hag dat kan maken tegenover Kasper Dolberg, wiens ‘broze’ vertrouwen weer groeit.

Driessen voorziet geen problemen met de Deen. “Dat weet je bij hem helemaal niet. Ik weet niet of hij er echt mee zit als hij niet speelt. Dat zie je er niet aan af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.