Voetbal4u.com

Eredivisie Calvin Stengs reageert op mogelijke transfer naar Ajax

Calvin Stengs is één van de grootste talenten op de Nederlandse velden. Logisch dius dat de grote clubs achter hem aan zitten. Ook Ajax houdt zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten.

Ik heb het meegekregen, maar het doet me niet zoveel”, oordeelde Stengs voor de camera van FOX Sports. “Ik ben bezig met AZ en de media mag schrijven wat het wil. AZ is mijn club en ik denk dat ik daar volgend seizoen nog gewoon speel.”

Feit is wel dat Stengs is overgestapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola, die bekend staat om zijn snelle transfers. “Maar dat is altijd aan de speler zelf. Ik maak de keuze waar ik naartoe ga, of dat ik blijf. Ja, ik ben bezig met een traject van fit worden en fit blijven. Ik focus me nu alleen op AZ.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.