Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax dichtbij het aantrekken van toptalent van Juventus’

Ajax zit al een tijdje achter de handtekening aan van Moise Kean. Hij is een aanvaller die onder contract stata bij Juventus. Afgelopen zomer werd de naam van Kean al gelinkt aan Ajax en in aanloop naar de winterse transferperiode gebeurde dat opnieuw. Coach Massimiliano Allegri besloot echter om zijn vertrek te blokkeren en de aanvaller te overtuigen om een nieuw contract te tekenen. Dat is voorlopig niet gelukt.

Een vertrek in de zomer is daardoor alsnog een serieuze optie. Volgens Tuttosport wil Kean zelf graag vertrekken indien zijn perspectief onveranderd blijft. De aanvaller staat open voor een huurconstructie, maar hij zou zaakwaarnemer Mino Raiola ook opdracht hebben gegeven om na te denken over een permanente oplossing.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.