Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft na afwijzing Dick Advocaat twee nieuwe favorieten’

Nu Dick Advocaat de job als trainer bij Feyenoord heeft afgewezen moeten de Rotterdammers opzoek naar een alternatief. Volgens Bart Nolles van VTBL zijn er twee opties.

“Er circuleren twee namen: Henk Fraser, oud-speler van Feyenoord en nu nog trainer van Sparta in de Eerste Divisie en ook Maurice Steijn is kandidaat. Nu nog trainer van VVV-Venlo en bovendien een goede vriend van algemeen directeur Jan de Jong”, vertelt Nolles in een video van VTBL.

“Fraser en Steijn zijn dus de twee kandidaten. Louis van Gaal is wel benaderd, maar hij gaat het niet doen”, aldus Nolles, die ook ‘nieuws’ heeft over Giovanni van Bronckhorst. “Je merkte dat de afgelopen vier jaar er bij hem ingehakt hebben en een jaartje rust nemen ligt misschien wel voor de hand. Tegelijkertijd grapte hij dat zijn zaakwaarnemer na de bizarre 6-2 zege op Ajax wel een hele mooie nieuwe club kan vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.