Voetbal4u.com

VANAVOND: Anderlecht – Zulte Waregem (Pro League 10-02-2019)

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Vanavond om om 18.00 uur is het showtime. Dan staat de kraker tussen Anderlecht en Zulte Waregem op de kalender. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren.

De situatie is als volgt: Anderlecht staat op de zevende plek in de Jupiler Pro League met 37 punten. Zulte Waregem staat op een twaalfde plek met 26 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Anderlecht de favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *