Voetbal4u.com

VANMIDDAG: Cercle – Club Brugge (STADSDERBY 10-02-2019)

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanmiddag om om 14.30 uur is het showtime. Dan staat de stadsderby tussen Cercle Brugge en Club Brugge op de kalender. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren.

De situatie is als volgt: Cercle Brugge staat op de dertiende plek in de Jupiler Pro League met 26 punten. Club Brugge staat op een tweede plek met 45 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Club Brugge de favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *