Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolas Tagliafico: “De neiging om ‘puta madre’ te schreeuwen”

Ajax verloor afgelopen woensdag in eigen huis met 1-2 van Real Madrid. Een doelpunt werd afgekeurd van Nicolas Tagliafico. Nog steeds heeft de linksback van Ajax daar moeite mee.

“Je bent woedend als je scoort tegen Real Madrid en je drie minuten later ziet dat je treffer alsnog wordt afgekeurd”, vertelt Tagliafico aan Radio Continental. “Als slachtoffer heb je wel de neiging om ‘puta madre’ te schreeuwen, maar ik begrijp de technologie van het voetbal.”

Tagliafico legt zich zeker nog niet neer bij uitschakeling. “We zijn nu wat bitter, maar we moeten ook de ervaring meenemen uit deze wedstrijd. We zullen alles geven in Bernabéu. En Ajax is niet bang. Wie zegt dat we het niet kunnen omdraaien daar? Je wordt voetballer om dit soort wedstrijden te spelen. Het motiveert mij om steeds beter te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.