Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Prachtig transfernieuws voor Matthijs de Ligt’

Goed nieuws voor Matthijs de Ligt. De centrale verdediger zou in de zomer graag naar Barcelona willen vertrekken en er zijn ontwikkelingen gaande op dat front. De Ligt staat hoog op het wensenlijstje in Barcelona, zeker na het advies van teamgenoot Frenkie de Jong. Het hoge prijskaartje heeft de club vooralsnog echter weerhouden van doorpakken. De knieblessure van Samuel Umtiti lijkt daar verandering in te brengen.

De Fransman speelde dit seizoen pas acht officiële wedstrijden voor Barcelona en dreigt binnenkort onder het mes te moeten. Als dat vereist blijkt, dan moet Umtiti nog minstens vier tot vijf maanden revalideren. In dat geval gaat Barcelona volgens El Mundo Deportivo definitief voor De Ligt.

Barcelona raakt met Thomas Vermaelen en Jeison Murillo mogelijk al een aantal verdedigers kwijt. Mocht Umtiti ook nog eens langer buitenspel staan, dan is een nieuwe verdediger vereist. De Ligt is in dat geval topkandidaat bij diens favoriete club voor volgend seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML