Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax moet gaan rekenen op een ongekende leegloop deze zomer!

Het succes van Ajax in Europa gaan de Amsterdammers wel wat kosten. Er dreigt namelijk een ongekende leegloop te ontstaan aankomende zomer. Niet alleen spelers dreigen te vertrekken maar ook directie leden.

The Daily Mail schrijft vandaag dat Marc Overmars toch echt op weg is naar Arsenal, waar hij directeur voetbalzaken kan worden. De beleidsbepaler zou bij de Gunners aangegeven hebben dat hij pas na het huidige seizoen bereid is om over te stappen, maar dit is hoe dan ook ongelukkig te noemen.

Misschien krijgt Overmars in de Premier League namelijk wel gezelschap van Edwin van der Sar, de huidige algemeen directeur van Ajax. The Sunday Times weet dat Manchester United serieus in de markt is om zijn voormalige keeper naar Old Trafford te halen, waar hij een nog onbekende bestuursfunctie zou kunnen gaan bekleden. Vertrekken de beide genoemde heren daadwerkelijk uit de Johan Cruijff ArenA, dan zullen de Amsterdammers al helemaal een metamorfose ondergaan.

Ook op het veld is er immers wat aan de hand. Frenkie de Jong weet al dat hij voor FC Barcelona gaat spelen, dat 86 miljoen euro overmaakt op de rekening van de huidige nummer twee van de Eredivisie. Ook Hakim Ziyech vertrekt sowieso uit onze hoofdstad en Matthijs de Ligt is eveneens niet meer te houden voor Ajax. Donny van de Beek wordt gevolgd door clubs als United en Chelsea, en André Onana vindt het wel tijd voor een nieuwe stap. Daarnaast ligt Nicolás Tagliafico bijzonder goed in de markt, als aanvoerder van het Argentijnse nationale team.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.