Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft het intern helemaal gehad met één man’

Johan Derken stelt dat het intern broeit bij Feyenoord. Volgens de analist hebben ze het bij de Rotterdammers helemaal gehad met één man. Het gaat om technisch directeur Martin van Geel.

“Ik denk dat iedereen die bij Feyenoord rondloopt of iets met Feyenoord heeft, wil dat Martin van Geel weggaat”, stelt Derksen maandagavond in Veronica Inside. “Ik ken niemand die zich zo snel impopulair heeft gemaakt dan Van Geel.”

Rinus Israël is daarentegen minder kritisch. “Hij is in een moeilijke periode gekomen, toen het financieel niet goed ging. Dat is weggewerkt, ze zijn kampioen geworden en hebben nog wat prijzen gewonnen. Om hem nou de schuld van dit te geven, dat gaat mij iets te ver.”

Volgens Derksen is Van Geel ‘gered door de jeugdopleiding’. “En die financiën, die zijn niet opgelost door Van Geel. Ook niet door Eric Gudde. De Vrienden van Feyenoord, zij hebben destijds afgetikt. Daar hebben Van Geel en Gudde niks mee te maken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML