Voetbal4u.com

Eredivisie DROOMTRANSFER: ‘Hakim Ziyech kan stap maken van 35 miljoen euro’

De kans is zeer groot dat Hakim Ziyech in de zomer de overstap gaat maken naar een andere club. Helemaal nu een grootmacht uit de Premier League interesse in hem heeft getoond. Chelsea zou hem namelijk willen ophalen uit Amsterdam.

Chelsea is natuurlijk wel een club van statuur, maar het broeit wel in de Engelse hoofdstad. De Blues verloren gisteren met 2-0 van Manchester United en oefenmeester Maurizio Sarri staat onder grote druk. De grootmacht staat inmiddels zesde in de Premier League en die plek geeft geen recht op Champions League-voetbal.

Ziyech zal hoe dan ook voor de nodige miljoenen euro’s vertrekken uit Amsterdam. In de afgelopen zomer vroeg Ajax al 35 miljoen euro en volgens de laatste geruchten is er niets veranderd aan de opstelling van directeur spelerszaken Marc Overmars. Een vertrek van de international van Marokko is absoluut bespreekbaar, maar er zal wel flink betaald moeten worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.