Voetbal4u.com

Eredivisie De Kromme: “Ik spreek bewust niet meer met Jordy Clasie”

Willem van Hanegem is vandaag 75 jaar oud geworden. Hij kreeg veel felicitaties en via RTV Rijnmond feliciteerde Jordy Clasie hem ook. De twee kennen een ‘verwaterde relatie’ tegenwoordig. “Ik heb hem al een hele tijd niet meer gesproken. Eigenlijk bewust. Hij moet eerst weer een beetje op zijn niveau komen. Jordy kan gewoon heel goed voetballen en als een ander zegt van niet, dan begrijpt diegene er helemaal niks van”, stelt Van Hanegem in het interview met het regionale medium.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

“Met zijn vader ben ik ook al een hele tijd bevriend, maar we zien elkaar niet meer. Ik doe het een beetje bewust, terwijl we allebei willen dat Feyenoord wint en zo veel mogelijk punten haalt. Maar er zijn altijd mensen die er wat achter zoeken. En dat vind ik wel jammer. Het is een geweldig ventje. Maar dan hoor ik anderen weer zeggen dat ik hem voortrek…'”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.