Voetbal4u.com

Eredivisie “Ajax, laat eens zien dat je ballen hebt”

Ryan Gravenberch zal de komende twee weken niet te zien zijn bij de beloften van Ajax. Hij had namelijk een oplopend conflict met trainer Winston Bogarde. Zo zei hij dat hij hem niets meer kon leren.

Dat Gravenberch daarvoor geschorst wordt, vindt columnist Pepijn Rombout van Ajax 1 onbegrijpelijk. “Voor iedereen die denkt dat het een arrogante houding van Gravenberch is heb ik een boodschap; flikker op. Gravenberch is 16 jaar en speelt al in het beloftenelftal. Een onwijs snelle leerling dus. Zo snel dat hij blijkbaar al het gevoel heeft niks meer te kunnen leren van zijn trainer. Is dat raar? Nee. Dat is niet raar, want het is een snelle leerling”, stelt hij.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Volgens Rombout zou Ajax eens ‘moeten laten zien dat het ballen heeft’. “Als zo’n speler dat aangeeft, dan schors je hem niet, maar laat hem dan mee trainen met het eerste. Als hij echt zo’n arrogante houding heeft als al die mannetjes in pak schreeuwen, dan valt Ryan vanzelf wel door de mand toch? En wat als hij niet door de mand valt? Dan hebben we er een creatieve speler bij. Een speler die niet precies verteld is hoe hij moet spelen en waar zijn niveau ligt, maar een speler die dat zelf heeft ondervonden. Het kan in mijn ogen niet fout gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.