Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Topclubs jagen op Kasper Dolberg: eerste bod al aanstaande’

Kasper Dolberg is een hot item op de internationale transfermarkt. Zo heeft de spits van Ajax de clubs voor het uitkiezen. Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport wil Napoli fors investeren om de Deense spits binnen te halen. De huidige club van oud-Ajacied Arek Milik en Amin Younes ziet in de Eredivisie een interessante competitie om te shoppen. Zo worden ook verschillende PSV’ers in de gaten gehouden.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Dolberg ligt in Amsterdam nog vast tot medio 2022, maar een vertrek lijkt desondanks een reële optie. Het is namelijk niet alleen Napoli dat de Ajax-spits op de korrel heeft. Ook Arsenal en Manchester United hebben Dolberg naar verluidt in het vizier als beoogde nieuwe spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.