Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Droomtransfer lonkt voor vleugelback van Ajax’

Het gaat goed met de carriere van de Argentijn Nicolas Tagliafico. Hij speelt de sterren van het dak bij Ajax en dat is ook de andere clubs opgevallen. Hij speelt inmiddels ruim een jaar voor Ajax. De Zuid-Amerikaan is uitgegroeid tot publiekslieveling en heeft zich ook sportief laten gelden. Onlangs scoorde hij zelfs in de eerste ontmoeting met Real Madrid (1-2 nederlaag), maar de VAR gooide daar roet in het eten.

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Real Madrid zag Tagliafico al meermaals spelen en zou onder de indruk zijn geraakt. Coach Santiago Solari zou de clubleiding zelfs opdracht hebben gegeven om de Ajacied concreter te gaan volgen, met mogelijk een zomerse aanbieding als resultaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.