Voetbal4u.com

Spanje STRAKS: Real Madrid – Barcelona (EL CLASICO 02-03-2019)

Vanavond is het dan zo ver. Dan spelen Real Madrid en FC Barcelona weer tegen elkaar in de Clasico. Afgelopen woensdag stonden beide rivalen ook tegen elkaar in de Copa del Rey en toen won Barca met 0-3. Real zal dus azen op eerherstel. Volgens de bookmaker Unibet.BE is FC Barcelona favoriet om deze kraker te winnen maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Pro league, Proximus league en Copa del Rey uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.