Voetbal4u.com

Spanje VANAVOND: Real Madrid – Barcelona | EL CLASICO 02-03-2019

Vanavond staat de kraker tussen Real Madrid en Barcelona weer op het programma. Dit keer gaat het om een competitieduel. Real heeft wat goed te maken want midweeks gingen ze met 0-3 onderuit tegen Barca in de Copa del Rey. De messen zullen dus geslepen zijn!

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.