Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in de markt voor Tahith Chong’

Het zou zomaar kunnen dat Tahith Chong volgend seizoen in de Eredivisie speelt. Ajax heeft namelijk belangstelling voor hem. Dit weet het medium The Sun te melden.

Chong is geboren in Rotterdam en behoorde tot de grote talenten van Feyenoord alvorens hij naar United transfereerde. Onder interim-manager Ole Gunnar Solskjaer mocht hij de afgelopen maanden meermaals invallen, waaronder woensdagavond in de Champions League tegen Paris Saint-Germain (1-3 zege).

VANAVOND GRATIS WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

United is tevreden over diens ontwikkeling, maar overweegt hem volgend seizoen bij een buitenlandse club te stallen. In januari toonden clubs uit Nederland en Duitsland al interesse voor de tiener. The Sun schrijft dat Ajax de komst van de oud-Feyenoorder wel ziet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.