Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Milan en Dortmund wil ver gaan voor David Neres’

David Neres heeft over belangstelling niet te klagen. De grootmachten Borussia Dortmund en AC Milan willen namelijk ver voor hem gaan. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

De club uit Milaan is door Leonardo bovenaan het verlanglijstje gezet voor volgend seizoen. In het Duitse Borussia Dortmund lijkt men een serieuze kandidaat te hebben. Beide clubs zouden ver willen gaan voor de Zuid-Amerikaan.

VANAVOND GRATIS WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Neres kan Ajax een aanzienlijke transfersom opleveren. In januari had de Braziliaanse vleugelaanvaller al voor circa 35 miljoen euro naar China kunnen verkassen, ware het niet dat Ajax de transfer besloot te blokkeren. Zijn beoogde opvolger Diego Lainez koos namelijk voor Real Betis als nieuwe club.

Neres stond in januari wél open voor een transfer. Het is dan ook maar de vraag of de buitenspeler in de zomer opnieuw genoegen neemt met een nieuwe ‘nee’ van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!