Voetbal4u.com

Eredivisie De Kromme waarschuwt Jaap Stam voor Feyenoord-tendens: ‘Hij speelt zo zwak’

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Vitesse. Voor Willem van Hanegem kende de partij één lichtpuntje. En dat was de getalenteerde middenvelder Orkun Kökcü. De Kromme hoopt dat hij zijn basisplaats behoud onder Giovanni van Bronckhorst.

“Feyenoord had een paar leuke momenten voor de pauze, maar ik heb het idee dat echt alles via Robin van Persie moet lopen. Ze zoeken hem werkelijk allemaal en uit alle standen”, blikt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad terug. “Van Orkun Kökcü kan ik wel blij worden. Feyenoord speelt nog negen wedstrijden, ik zou het vreemd vinden als hij nog uit het elftal zou verdwijnen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

“Voor de nieuwe trainer Jaap Stam zou het straks wel lekker zijn als Kökcü al twee maanden heeft meegedraaid in de Eredivisie”, vervolgt het clubicoon. “Ik denk dat hij ver kan komen, al zie ik nog volop dingen die hij moet verbeteren. Hij komt altijd in de bal, terwijl de diepte zoeken achter Van Persie soms een betere optie is. En ik zie hem voortdurend richting spelsituaties bewegen waar hij met een beetje ervaring straks zal wegblijven.”

Van Hanegem weet niet of het ‘een typische klus is voor Stam’. “Bij Feyenoord moeten spelers weer eens beter worden in plaats van minder. Tot die laatste categorie reken ik inmiddels ook Jeremiah St. Juste. Die speelt zo zwak, terwijl ik vond dat die gozer volop potentie had.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.