Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars trekt wit weg van waanzinnige transferoorlog bij Ajax’

Het is een drukke tijd voor Marc Overmars. De technisch directeur kan een leegloop tegemoet zien bij Ajax en moet daar natuurlijk nu al op inspelen. Volgens de grote Spaanse kranten (zoals bijvoorbeeld El Mundo Deportivo en Sport) heeft hij in de voorbije dagen bijzonder veel biedingen binnengekregen. Juventus, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Bayern München zouden er megabedragen tegenaan gegooid hebben om de Eredivisie-topclub te overtuigen van een verkoop van Matthijs de Ligt. Frenkie de Jong vertrekt in de aankomende zomer voor 86 miljoen euro naar FC Barcelona, maar dat transferrecord lijkt binnen afzienbare tijd verbroken te worden.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Aanvankelijk vroeg Ajax ongeveer 80 miljoen euro voor De Ligt, maar zijn prijs wordt nu zelfs richting de magische grens van 100 miljoen euro gestuwd. De centrumverdediger van de Amsterdammers en het Nederlands elftal heeft zelf overigens een duidelijke voorkeur voor Catalonië en het Camp Nou-stadion… en voorzitter Josep Maria Bartomeu van Barça heeft ook al toegegeven dat de stopper een belangrijk transferdoelwit is. De werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez zal de portemonnee echter wel moeten trekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.