Voetbal4u.com

Eredivisie JACKPOT VOOR PSV! ‘Transferrecord van Depay gaat eraan’

PSV hoopt deze zomer een aantal spelers voor een record transfersom te slijten. Zo ook Steven Bergwijn. Hij staat op de lijstjes van een aantal grote Europese topclubs.

De Telegraaf schrijft: “Steven Bergwijn (21) heeft al genoeg scouts in heel Europa overtuigd van zijn kwaliteiten. Een superoptreden in een topwedstrijd kan er ook voor zorgen dat de trainers en directeuren van die aansprekende clubs hem in het voorjaar bovenaan hun prioriteitenlijst voor volgend seizoen zetten. In dat geval gaat Bergwijn een mega-bedrag opleveren voor PSV, waar de uitgaande recordtransfer met 34 miljoen euro nog op naam staat van Memphis Depay. Die moet in de zomer door Bergwijn en/of de zaterdag tegen NAC geschorste Hirving Lozano uit de boeken worden geschoten.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De krant gaat verder: “Met Bergwijn heeft PSV goud in handen. Het lijstje van clubs die hem op de voet volgen is om van te likkebaarden: Liverpool, Tottenham Hotspur, Manchester United, Bayern München, Borussia Dortmund en Internazionale zijn gecharmeerd van de multifunctionele aanvaller. Normaal gesproken is hij bezig aan zijn afscheidsronde in de Eredivisie. Bergwijn is ook voor jongere ploeggenoten hét voorbeeld dat een jaar langer blijven in Nederland een enorme meerwaarde kan zijn. Hier is hij uitgegroeid tot international, zijn er persoonlijke statistieken die horen bij een nationale topspeler (elf goals, twaalf assists) en zijn geïnteresseerde clubs van het kaliber Bordeaux ingeruild voor de echte Europese top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.