Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat aan de gang met gesprekken over spectaculaire dubbeltransfer’

Het is FC Barcelona menens. Na het aantrekken van Frenkie de Jong komen ze deze week naar Amsterdam om te praten over nog twee transfers. Zo willen ze Matthijs de Ligt en Andre Onana overnemen.

Volgens een aantal grote Spaanse kranten zal een delegatie van de Catalanen in onze hoofdstad onderhandelen over een dubbeltransfer waarbij Matthijs de Ligt en André Onana naar het Camp Nou-stadion moeten vertrekken. Voorzitter Josep Maria Bartomeu wil nu spijkers met koppen slaan, zeker omdat de genoemde centrumverdediger hoge ogen gooit in de Champions League, waardoor ook topclubs als Atlético Madrid, Bayern München, Manchester City en Juventus concreet zijn geworden.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!!! KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Het blijft koffiedik kijken, maar de verwachting is toch wel dat de werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez meer dan 100 miljoen euro moet bieden voor Onana en De Ligt. Directeur spelerszaken Marc Overmars wrijft zich alvast in de handen, want Barça neemt natuurlijk ook Frenkie de Jong al over voor 86 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.