Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Paris Saint-Germain gaat officieel bod neerleggen bij Ajax’

Na het mislopen van Frenkie de Jong gaat PSG nog een keer proberen een speler van Ajax los te weken. Volgens El Mundo Deportivo is men van plan om ‘wraak’ te nemen op FC Barcelona.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!!! KRIJG MAAR LIEFST 50EURO OM TE VOETBALWEDDEN BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De Spaanse sportkrant schrijft dat PSG concrete plannen heeft om Matthijs de Ligt over te nemen van Ajax. Na de vroege uitschakeling in de Champions League door toedoen van Manchester United willen de Parijzenaars zich versterken en de Oranje-international past perfect in dat plaatje.

PSG heeft zaakwaarnemer Mino Raiola reeds ingeschakeld om de zomertransfer te bewerkstelligen. De spelersmakelaar heeft ook Maxwell in zijn stalletje, de huidige sportief directeur van de Franse topclub. Het is echter maar de vraag of dat gaat lukken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.