Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben “Anders maar Ajax of Feyenoord”

Als het aan voetbalcommentator Jeroen Elshof ligt dan kies Arjen Robben voor een terugkeer naar de Eredivisie. Dit is zijn advies aan hem.

“Als hij fit blijft en naar Nederland komt zou ik zeggen PSV. We moeten nu afscheid nemen van Van Persie in de Eredivisie”, aldus Elshoff in FC Groundhop. “We hebben allemaal gezien wat hij ons brengt voor momenten in de Eredivisie. Ik zou het schitterend vinden om nog een jaar Robben cadeau te krijgen.”

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!!! KRIJG MAAR LIEFST 50EURO OM TE VOETBALWEDDEN BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Een topclub in Nederland is wat hem betreft de enige logische optie. “Of hij zelf wil weet ik niet, maar ik zou het niet bij FC Groningen doen. Alle respect voor Groningen, maar Robben moet voor een prijs voetballen. Hij heeft bij PSV gespeeld en daarom zou het goed bij hem passen, anders maar Ajax of Feyenoord. In ieder geval een club die internationaal nog mee doet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.