Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord slaat slag en troeft buitenlandse topclubs af met deal’

Goed nieuws voor Feyenoord. Ze lijken namelijk een akkoord te hebben bereikt met Orkun Kocu over een nieuw contract. Hiermee zouden ze geinteresseerde clubs hebben afgetroeft. Dit weet Voetbal International te melden.

Het medium schrijft: “De kans is groot dat Orkun Kökçü (18) zijn contract bij Feyenoord snel zal gaan verlengen. De vader van de middenvelder werd dinsdagochtend gespot toen hij het stadion verliet, samen met Ali Dursun, die ook de belangen behartigt van Frenkie de Jong.”

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!!! KRIJG MAAR LIEFST 50EURO OM TE VOETBALWEDDEN BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

“Dat Feyenoord Kökçü langer wil binden, is geen geheim. Hij geldt als een van de grootste beloftes uit de opleiding en staat in de belangstelling van verschillende Europese (top)clubs. (…) Door het contract van de speler te verlengen, geeft Feyenoord een signaal af dat de club inderdaad jeugd tot speerpunt maakt in het beleid”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.