Voetbal4u.com

Eredivisie AKKOORD! Feyenoord akkoord over contract tot 2023 met groeibriljant

Feyenoord en middenvelder Orkun Kokcu hebben een principeakkoord bereikt over een contract tot medio 2023. inds dit seizoen maakt hij officieel deel uit van het eerste elftal.

De jeugdinternational is erg blij met zijn nieuwe contract. “Dat ik nog geen twee jaar nadat ik hier mijn eerste profcontract heb getekend alweer mijn handtekening mag zetten onder een nieuw contract maakt mij ongelooflijk trots”, aldus Kökcü. “Met de ontwikkeling die ik dit jaar heb doorgemaakt, heb ik dit af kunnen dwingen. Het motiveert mij alleen maar nog meer om de volgende stappen te zetten. Ik heb uitgebreid met de club gesproken over de plannen met mij en voel het vertrouwen dat ik hier bij Feyenoord de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste waarde.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Volgens technisch directeur Martin van Geel is het een goede zaak dat Kökcü langer behouden blijft voor Feyenoord. “Orkun heeft alles wat een moderne creatieve middenvelder nodig heeft en daarmee de potentie om hier de komende jaren ontzettend belangrijk te worden. Bovendien is hij tweebenig, wat hem nóg completer maakt”, zo geeft Van Geel aan. “Naast al zijn voetballende kwaliteiten beschikt hij ook over de juiste mentaliteit om die potentie waar te maken. Hier gaan we veel plezier aan beleven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.