Voetbal4u.com

Eredivisie “Die speler hoort gewoon niet op het middenveld van PSV”

Hugo Borst vindt het maar niets dat PSV met twee controlerende middenvelders speelt. De columnist vindt er één al meer dan voldoende.

Hendrix heb ik als jonge speler gezien en is zeer talentvol”, stelt Borst in een nieuwe video van Betweters. “Daar speelde hij centraal achterin en daar had hij moeten blijven. Die jongen hoort gewoon niet op het middenveld thuis, met alle respect. Rosario is genoeg.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Borst weet wel waarom Van Bommel daarvoor kiest. “Bert van Marwijk souffleert hem.” Koert Westerman legt uit: “Die had als bondscoach ook altijd Van Bommel en De Jong, daar hield hij altijd aan vast. Of het nu tegen Luxemburg of Frankrijk was, altijd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.