Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vanavond met opvallende basisspeler tegen PEC Zwolle’

Ajax speelt vanavond het veelbesproken inhaalduel tegen PEC Zwolle. De verwachting is dat ze zullen aantreden met een opvallende basisspeler. De verwachting is dat Zakaria Labyad aan de aftrap zal verschijnen.

De Telegraaf schrijft op woensdagochtend: “De historische slijtageslag bij Real Madrid (1-4) en het daaropvolgende competitietreffen met Fortuna Sittard (4-0) hebben hun sporen nagelaten bij Ajax. De Amsterdammers moeten het vandaag in het uitgestelde duel met PEC Zwolle stellen zonder Frenkie de Jong. En achter de naam van Hakim Ziyech staat een groot vraagteken. De Jong bleef tegen Fortuna in de rust met lichte liesklachten in de kleedkamer achter en is onvoldoende hersteld om tegen PEC Zwolle te kunnen starten. Of hij wel op de bank plaatsneemt wordt vandaag beslist.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De krant gaat verder: “Ziyech heeft last van zijn kuit. En het is de vraag in hoeverre Erik ten Hag bereid is om risico’s te nemen met de smaakmaker. Zondag staat het lastige uitduel met AZ op het programma en dat lijkt haalbaar voor Ziyech, tenzij de blessure verergert. Mocht Ziyech niet spelen, dan is Zakaria Labyad zijn logische vervanger.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.