Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB komt Ajax wederom tegemoet en verplaatst diverse wedstrijden’

De KNVB heeft er wederom voor gekozen om Ajax tegemoet te komen om zich goed te kunnen voorbereiden voor de Champions League.

Het gaat om de wedstrijden tegen Willem II (uit) en Excelsior (thuis). Op zaterdag 6 april zou Ajax in Tilburg tegen Willem II spelen om 19.45 uur. Die wedstrijd is nu vervroegd naar 18.30 uur. Op 9 of 10 april staat de eerste kwartfinale op het programma. Door de verschuiving is FC Groningen-Excelsior verschoven naar 19.45 uur.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De wedstrijd tegen Excelsior zou op zondag 14 april om 16.45 uur beginnen en gaat nu naar de zaterdag om 18.30 uur. Dinsdag 16 of woensdag 17 april volgt dan de return in de kwartfinale. Willem II-PEC Zwolle en FC Utrecht-Vitesse vinden nu plaats op zondag in plaats van zaterdag.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.