Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam krijgt nu al dramatisch transfernieuws van Feyenoord’

Jaap Stam zal van deze zomer pas aantreden als trainer van Feyenoord maar er is nu al slecht nieuws voor hem te melden. De Rotterdammers zullen namelijk geen cent uitgeven aan transfers.

Voetbal International weet nu al: “Stam is niet iemand die excuses zoekt en die eigenschap zal hem komend seizoen goed van pas komen. Bij Feyenoord is er geen geld om het elftal te versterken, terwijl Stam eigenlijk zou moeten doorselecteren. Afscheid nemen van spelers die er lang rondlopen en die de club niet meer naar een hoger niveau brengen. Veel lijkt dus bij het oude te zullen blijven in De Kuip, minus de dan inmiddels gestopte Robin van Persie. Dat scheelt bijna de helft in alles. Stam zal het volgens het nieuwe beleid van de club moeten gaan doen met jeugdspelers, die momenteel vooral een gebrek aan ritme hebben. Feyenoord negeerde de voetbalpiramide, zodat de talenten het podium van de Keuken Kampioen Divisie mislopen.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Het blad gaat verder: “Wat Stam wél mee heeft, is zijn management. Henk van Ginkel en Henk Timmer hebben uitstekende contacten in Zuid-Amerika. De afgelopen jaren boden ze verschillende spelers aan bij Feyenoord. Vorig jaar nog Nicolás Tagliafico, eerder Héctor Vilalba van San Lorenzo die nu bij Atlanta United speelt. Maar de Rotterdamse club zocht het liever dichter bij huis en haalde voor veel meer geld Bilal Basaçikoglu en Ridgeciano Haps. Met Stam als hoofdtrainer is de kans groter dat Feyenoord wél in zee durft te gaan met talenten uit Zuid-Amerika.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.