Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV laat vraagprijs voor Steven Bergwijn weten aan zes grootmachten’

PSV heeft de prijs laten weten die ze willen hebben voor Steven Bergwijn aan zes grootmachten. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

Zoals verwacht moet Bergwijn de grootste transfersom uit de clubhistorie van PSV opleveren. Technisch directeur John de Jong verlangt namelijk een bedrag van 40 miljoen euro voor de talentvolle vleugelspits. Gezien de enorme belangstelling is de kans klein dat PSV ook maar met een euro minder genoegen zal nemen.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De 21-jarige Bergwijn zelf staat open voor een volgende stap in zijn carrière, maar wil alleen naar een club waar hij ook daadwerkelijk een goed uitzicht heeft op een basisplaats. Een keuze voor het geld is uitgesloten voor de linkerspits, die bij PSV inmiddels beter wordt geacht dan ploeggenoot Hirving Lozano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.