Voetbal4u.com

Eredivisie Opnieuw een megadeal op komst voor Ajax: ‘United, Liverpool, Real en Atlético melden zich voor vleugelback’

De ene na de andere megadeal kan Ajax deze zomer gaan afsluiten. Dit keer zijn er diverse grootmachten die dolgraag de handtekening van Nicolas Tagliafico willen hebben.

Het spel is serieus op de wagen rond de linksback uit Argentinië, zo schrijven een aantal Spaanse en Engelse media vandaag. De vleugelverdediger maakt al langer indruk en dat is nu ook opgevallen bij de scouts van Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester United, Liverpool en Arsenal. Het ziet ernaar uit dat Tagliafico in de aankomende zomer een stap gaat zetten, waarbij hij een voorkeur heeft voor een transfer naar de Primera División, omdat dat qua taal makkelijker is.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Directeur spelerszaken plukte de linksback voor ongeveer 4 miljoen euro weg bij Independiente, maar kan nu een veelvoud van dat bedrag vragen. Mikt de beleidsbepaler op een transferbedrag van 40 miljoen euro, dan is er eigenlijk helemaal niemand die daarvan opkijkt. Volgens de website Transfermarkt is hij op dit moment in ieder geval 20 miljoen euro waard.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.