Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hierom is Ajax de favoriet in de titelstrijd met PSV’

Waar PSV alleen nog maar speelt voor het kampioenschap is Ajax nog actief op drie punten. De competitie, de beker en de Champions League. Een voordeel volgens analist Hedwiges Maduro omdat ze meer kunnen rouleren.

“Als wisselspeler weet je als je maar één wedstrijd in de week speelt al twee dagen van tevoren dat je niet gaat spelen”, legt hij uit in het programma Voetbalpraat op FOX Sports. “Het is super moeilijk om er dan in te komen, maar als je twee wedstrijden speelt heb je dat zeker niet.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

“En als PSV slecht speelt ga je toch klagen als wisselspeler”, vervolgt Maduro. “Dan ga je toch tegen een andere wisselspeler zeggen dat jij vindt dat je moet spelen. Zo werkt het wel een beetje. Maar spelen is moeilijker omdat je minder wedstrijden hebt. Het managen van de kleedkamer kan voor een trainer dus moeilijker worden. Ajax kan veel meer rouleren en dat houdt iedereen tevreden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.