Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic over ploegmaat: ‘Ik zou hem direct kopen’

Dusan Tadic hoopt dat Ajax ook volgend seizoen de selectie in tact kan houden maar vrees natuurlijk het ergste. Ook van zijn ploegmaat Matthijs de Ligt wordt een vertrek verwacht. Iets dat hij wel kan begrijpen.

“De Ligt is een buitengewone speler. Een exceptionele jongen allereerst, maar ook nog eens met een enorm potentieel en formidabele kwaliteiten”, vertelt Tadic aan Tuttosport. “Het derde en meest belangrijke punt is zijn mentaliteit en zijn karakter. Hij is een jongen met het hoofd van een volwassene.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Tadic vervolgt: “Ja, hij is een ‘golden boy’. Als ik een Europese topclub zou zijn, dan zou ik hem direct kopen zonder naar de prijs te kijken. Hij is bijzonder en nu al zo volwassen. Het is echt indrukwekkend om met hem in een team te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.