Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het mooiste is om de Kuip te verbouwen tot een nieuw stadion’

Feyenoord werkt al een hele tijd lang aan de plannen voor een nieuw stadion. Voetbalcommentator Jeroen Elshoff kijkt hier met gemengde gevoelens naar.

“De Kuip, voor nu. Ik heb natuurlijk heel veel stadions gezien in de wereld, maar ik durf wel met recht te zeggen dat De Kuip zelfs internationaal bijzonder is”, stelt Elshoff in FC Groundhop. “Het stadion heeft zo’n hart en zo’n ziel dat ik wel begrijp dat Feyenoord daar wil blijven.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Maar weet Elshoff: “Aan de andere kant, als je ziet dat Feyenoord mee moet qua geld en investeringen, snap ik dat je daar op een gegeven moment weg moet. Wat mij betreft zou het mooiste zijn om De Kuip te verbouwen tot een nieuw stadion. Ik word al misselijk als ik er aan denk dat je niet meer in De Kuip komt, dat is zo’n bolwerk, iets waar Nederland trots op kan zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.