Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is op voetballend gebied verder dan Liverpool’

Ook Liverpool plaatste zich gisteren ten koste van Bayern Munchen voor de kwartfinales van de Champions League. Één van de volgende tegenstanders zou Ajax kunnen zijn. Volgens analist hebben de Amsterdammers wel meer voetballend vermogen in het team.

De Mos keek met Voetbal International vooruit op de loting van aanstaande vrijdag. “Het zou een moeilijke tegenstander voor Ajax zijn. Juventus is ook moeilijk, ik zou het liefst Tottenham zien. Van de Engelsen ieder geval Tottenham, daar hebben ze de meeste kans tegen.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Puur voetballend gezien is het bij Liverpool allemaal niet geweldig vindt de analist. “Het schort een beetje aan het voetballend vermogen. Als je kijkt naar het voetballend vermogen van Ajax, Manchester City, Barcelona en Juventus ligt dat op een hoger niveau dan bij Liverpool”, aldus De Mos over de club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.