Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV ontvangt miljoenenbod op Bart Ramselaar’

Volgens diverse Turkse media wil Fenerbahce 3,5 miljoen euro betalen voor Bart Ramselaar. Een aantal jaren geleden betaalden de Eindhovenaren nog 4,3 miljoen euro voor hem aan FC Utrecht.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

In de afgelopen winterstop kon Ramselaar nog geen nieuwe club vinden, waarover hij zei: “Er speelden een aantal dingen. PSV wilde me alleen verkopen, voor een aardig bedrag voor iemand die een half jaar niet heeft gespeeld. Misschien heeft het clubs afgeschrikt.” Hij had wel de mogelijkheid om naar het Belgische Sint-Truiden te verhuizen, maar die kans liet hij schieten. “Met alle respect voor die club, maar dat is niet het niveau waar ik naartoe wilde. Wat er heeft gespeeld, houd ik liever voor mezelf. Het is jammer dat niet heeft doorgezet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.