Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool bereidt om 115 miljoen euro over te maken naar bankrekening Ajax’

Liverpool wil uitpakken en deze zomer gaan shoppen bij Ajax. Dit weet het medium Bleacher Report te melden. Jurgen Klopp de trainer van The Reds is geinteresseerd in twee spelers van de Amsterdammers.

Allereerst is hij concreet geïnteresseerd in het overnemen van de diensten van Matthijs de Ligt, maar daar houdt het nog niet mee op. Ook Hakim Ziyech wordt namelijk al langere tijd gevolgd door de scouts van de Reds, die gisteren een ronde verder kwamen in de Champions League door een 1-3 overwinning op het Duitse Bayern München.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De bovengenoemde bron speculeert over een totale uitgave van 115 miljoen euro of zelfs meer. De huidige nummer twee van de Premier League lijkt echter de meeste kans te maken op de handtekening van Ziyech. De Ligt heeft namelijk zelf een voorkeur voor een transfer naar FC Barcelona, aan de zijde van zijn maatje Frenkie de Jong. Voorzitter Josep Maria Bartomeu van de Catalanen heeft ook al toegegeven dat hij de stopper naar Camp Nou wil halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.