Voetbal4u.com

Eredivisie Dirk Kuyt reageert op ‘ophef’: ‘Het is eigenlijk heel gebruikelijk’

Dirk Kuyt de voormalige vedette van Feyenoord gaat vanaf volgend seizoen een aantal dagen stage lopen bij de eerste selectie van Feyenoord. Dit kwam hem op een aantal negatieve reacties te staan en daarom reageert hij nu even.

“Ik heb me ingeschreven voor de cursus Coach Betaald Voetbal en dan heb je een stageplek nodig”, legt hij uit in de 538 Ochtendshow bij Frank Dane. “Er is nogal wat ophef over dat ik stage ga lopen bij het eerste elftal, maar dat is eigenlijk heel gebruikelijk bij zo’n cursus. Ik blijf ook gewoon Onder-19 doen. Het stelt eigenlijk niet zo veel voor.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

“Ik heb na mijn carrière gezegd dat ik drie jaar de tijd wil nemen om me voor te bereiden op een nieuwe loopbaan na die als voetballer”, legt Kuyt zijn planning uit. “Daar heb ik de tijd voor genomen en ik heb in mijn eerste seizoen samen met Martin van Geel de club ook van de andere kant leren kennen. Dit jaar doe ik dus Feyenoord onder 19 en volgend jaar rond ik de cursus hopelijk af. Dan ben ik er klaar voor.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.