Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV slaat belangrijke slag met oog op de toekomst’

PSV heeft een belangrijke slag geslagen. Ze hebben namelijk een akkoord bereikt met Pablo Rosario over een nieuw contract. Volgens VI heeft hij zijn verbintenis verlengd tot medio 2023.

Het medium schrijft: “De 22-jarige Rosario is dit seizoen een van de grote verrassingen in het team van PSV. Afgelopen zomer kreeg de geboren Amsterdammer veel speeltijd in de voorbereiding, vooral omdat de club nog zocht naar een nieuwe middenvelder. Die kwam er met Erick Gutiérrez pas eind augustus, maar nooit slaagde de Mexicaan erin om Rosario uit het elftal te spelen.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Rosario debuteerde al voor Oranje. “PSV was er dan ook veel aan gelegen om Rosario langer te binden. Om hem financieel te belonen, maar ook om zijn transferrechten langer vast te leggen”, weet VI. “Beide partijen hebben elkaar nu gevonden in een nieuw, langdurig contract.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.