Voetbal4u.com

Eredivisie Lionel Messi: ‘Ajax is een team vol jonge spelers zonder angst’

Lionel Messi is onder de indruk van de prestatie die Ajax heeft neergezet in de Champions League. Net als Barcelona staan ze in de kwartfinales. Barca wist deze gisteren te bereiken door Lyon af te troeven met maar liefst 5-1.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Heeft de aanvaller een voorkeur wat betreft de loting van vrijdag? “Alle teams die nu nog in het toernooi zitten zijn moeilijke tegenstanders.” Messi ziet het Engelse Manchester City als een zware tegenstander en voegt daaraan toe: “Of Ajax, dat heeft laten zien dat het een jong team is en nergens bang voor is. Liverpool is ook erg sterk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.