Voetbal4u.com

Jupiler League Anderlecht-speler oogst lof in Brugge en Genk

Een speler van Anderlecht kan rekenen op de nodige lof vanuit Club Brugge en Racing Genk. Het gaat over middenvelder Pieter Gerkens die de laatste tijd erg belangrijk is voor zijn werkgever.

Gerkens compenseert dan ook veel met zijn uitstekende positioneringsvermogen en dito spelvisie. Iets waarvoor hij ook al complimenten oogstte bij de concurrentie. Zo liet Club Brugge-coach Ivan Leko al weten dat hij ‘enorm veel voetbalintelligentie’ heeft. “En Toen ik vertrok bij Genk, zei ­Dimitri de Condé al dat er een toekomstige coach in mijn schuilt. Met Ivan Leko heb ik het jaar nadien enorm goed samengewerkt bij STVV, zo’n complimenten doen deugd”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Belangrijke eigenschappen dus om een trainer te worden, maar Gerkens weet niet of zijn toekomst wel in het voetbal ligt. “Er is meer in het ­leven dan voetbal. Als kleine jongen interesseerde voetbal me zelfs niet. Tot mijn pa een videocassette had van het WK ’98. Zidane deed daar een controle achter zijn steunbeen, Brazilië was geweldig… Ik speelde die cassette plat en ­begon zelf te voetballen. Maar op zich is elke dag voetbal soms toch eentonig, niet?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.