Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord lanceert een groot nieuw plan voor een nieuwe competitie’

Feyenoord mikt op een nieuwe groot plan. Ze willen namelijk een extra competitie gaan creeren voor een competitie vol met jonge-teams. De belangrijkste plannen voor dit idee zijn hieronder uitgelegd.

Rek de jeugdcompetitie, die nu elftallen tot 19 jaar telt, op tot 20 jaar. Daarmee wordt de jeugdopleiding van de profclubs verlengd.

Maak een competitie voor reserveteams op maandagavond, waarin naast Ajax, Feyenoord en PSV minimaal de hele top-10 van de Eredivisie speelt. Daaronder meer divisies voor reserveteams met promotie- degradatieregeling.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

In zo’n reservecompetitie kunnen dan de beste spelers, die in het weekeinde buiten de basis vallen, in actie komen.

Maak een televisieschakelprogramma op maandagavond met een presentator en analist naar het voorbeeld van de Eerste Divisie op vrijdagavond bij FOX met Hans Kraay en je hebt een wedstrijdavond met veel herkenning voor het grote publiek.

Het grote bezwaar, dat eerder door PSV-trainer Mark van Bommel is aangehaald, van de huidige Jong-elftallen in de Eerste Divisie is dat gerenommeerde spelers na een aantal optredens in de hoofdmacht niet meer in een Jong-team mogen uitkomen. Als Nicolai Jørgensen of Joël Veltman terugkomen van een blessure of Erick Gutierrez speelritme mist, zouden ze op maandagavond altijd in actie moeten komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.