Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Salzburg laat Ajax zweten voor kwartfinales Champions League’

Het Oostenrijkse Red Bull Salzburg wist gisteren met 3-1 in de Europa League te winnen van Napoli. Door deze prestatie zijn ze met Oostenrijk nu Nederland in de coefficicent weer voorbij wat grote consequenties heeft.

Voetbal International schrijft: “Voor Napoli was het geen reden in paniek te raken, maar het betekent wel dat Ajax in de kwartfinale van de Champions League minimaal een keer gelijk moet spelen om de nipte voorsprong van Oostenrijk weer ongedaan te maken. Lukt dat niet, dan eindigt Nederland het seizoen als nummer twaalf en is de kampioen van 2020 sowieso niet rechtsreeks geplaatst voor de Champions League.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Daar voegt VI aan toe: “De schade valt te overzien. Napoli zorgde er wel voor dat Salzburg geen vervolg gaf aan het succes van vorig seizoen, toen het de halve finale van de Europa League bereikte. Daarmee is ook de laatste Oostenrijkse club uitgeschakeld en heeft Ajax vrij spel met het oog op de coëfficiëntenlijst. Nederland mag dus blijven dromen van een rechtstreeks CL-ticket, daar veranderde ook de late 3-1 van Christoph Leitgeb niets aan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.