Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan nieuwe hulp van de KNVB zeer waarschijnlijk vergeten’

In de aanloop naar Real Madrid-uit kreeg Ajax hulp van de KNVB door de wedstrijd tegen PEC Zwolle te verzetten maar op een nieuwe medewerking hoeven de Amsterdammers waarschijnlijk niet te rekenen.

Voetbal International schrijft: “De Amsterdammers kunnen zich opmaken voor vele zogeheten Engelse weken. Direct na het interlandreces stuit Ajax op 31 maart tegen PSV in de topper die van grote invloed kan zijn op de titelrace. Daarna wacht een midweeks bezoek aan FC Emmen, waarna Willem II-uit voor de deur staat. Vervolgens is al de eerste ontmoeting met Juventus.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Daar voegt het medium aan toe: “Uit onderstaand schema blijkt ook in één oogopslag dat het voor de KNVB bijna onmogelijk is om wedstrijden van Ajax uit een speelronde te halen, zoals met het duel met PEC Zwolle gebeurde. Deels komt dat omdat er twee midweken zijn volgeboekt met een Eredivisie-speelronde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.