Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil 50 miljoen euro neertellen voor Braziliaanse spits’

De verwachting is dat Ajax deze zomer een ongekend aantal miljoenen gaat binnenhalen met transfers. De belangrijkste spelers zullen worden weggekocht en er moet natuurlijk wel iets voor terug gaan komen. Nu is bekend geworden dat ze een Braziliaanse spits op het oog hebben van 50 miljoen euro.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Althans, dat stelt UOL Esporte. Het Braziliaanse medium weet namelijk te melden dat Ajax geïnteresseerd is in Yuri Alberto, een pas zeventienjarig talent van de Braziliaanse topclub Santos.

De talentvolle spits staat naar verluidt ook in de belangstelling van de twee topclubs uit Milaan: Internazionale en AC Milan. UOL Esporte schrijft dat Santos liefst 50 miljoen euro voor Yuri Alberto vraagt. Of Overmars zó ver wil gaan valt te betwijfelen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.